rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Jul. 12
  • 14:38

APR upozorava na aktivnosti reklamne agencije koja dovodi u zabludu privredne subjekte

27.11.2019

Agencija za privredne registre (APR) objavila je 26.11.2019. god. saopštenje u kojem obaveštava privredne subjekte da se obratila Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP), nadležnom tužilaštvu i Registru nacionalnog Internet domena Srbije da preduzmu mere iz svojih nadležnosti protiv „Agencije Registar usluga d.o.o.“, koja šalje registrovanim privrednim subjektima dopise sa ponudom za upis podataka u „PrivredniRegistar.rs”, koristeći bazu podataka APR-a na nezakonit način.

Kako uz dopise stižu i popunjene uplatnice sa naznačenim iznosima koji se kreću od 500 do 16.000 dinara, čiji je primalac „Agencija Registar usluga d.o.o.“, APR još jednom upozorava sve privredne subjekte da ovakvi dopisi ne potiču od Agencije za privredne registre.

U proteklom periodu je prijem dopisa „Agencije Registar usluga d.o.o.“ izazvao zabunu i uznemirenje kod dela korisnika registra koji vodi APR, koji su uplatili naznačena novčana sredstva i čiji su podaci objavljeni na portalu „PrivredniRegistar.rs“, jer su privredni subjekti bili dovedeni u zabludu da se u konkretnim slučajevima radi o upisu u registar APR-a (Agencije za privredne registre).

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.