Ažurirana uputstva i dokumenti u vezi sa e-fiskalizacijom i e-fakturama

29.12.2022

Na našem sajtu e-fakture.info ažurirani su sledeći dokumenti:

nova uputstva u vezi sa e-fakturama:

- Sistem e-faktura - Interno tehničko uputstvo Ministarstva finansija (verzija 3.0 od 22.12.2022. god.),

- Uputstvo za neposrednu prijavu na SEF (ažurirano od 22.12.2022. god.);

nova Stručna mišljenja Ministarstva finansija u vezi sa e-fiskalizacijom;

novi odgovori na pitanja u vezi sa e-fakturama, e-fiskalizacijom i PDV-om.

 

Napominjemo:

Navedeni dokumenti se nalaze na našem sajtu: e-fakture.info kojem mogu pristupiti svi kupci naša dva Priručnika (pogledajte u nastavku).

 

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“.

- S druge strane, naš Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto.

 

● Informacije o tome kako da postanete korisnik našeg sajta www.e-fakture.info možete seaznati na ovom sajtu (RezonSrbija.rs), ili nas možete kontaktirati.

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.