• Jun. 25
  • 21:39

Ažurirana uputstva u vezi sa e-fiskalizacijom i e-fakturama

01.06.2022

Na našem sajtu e-fakture.info ažurirani su sledeći dokumenti:

 

nova Tehnička uputstva za e-fiskalne kase:

- Tehničko uputstvo za administrativni i tehnički pregled funkcionalnosti ESIR-a ili L-PFR-a (verzija od 26.5.2022. god.), i

- Tehničko uputstvo za ručno testiranje ESIR proizvoda (verzija od 27.5.2022. god.);

 

novi dokumenti u vezi sa e-fakturama:

- Sistem e-faktura - Interno tehničko uputstvo Ministarstva finansija (verzija od 27.5.2022. god.), i

- Specifikacija prilagođene primene standarda EN 16931-1 za elektronske fakture u unutrašnjem prometu u R.Srbiji (verzija od 27.5.2022. god.)

 

Napominjemo:

navedeni akti se nalaze na našem sajtu: e-fakture.info kojem mogu pristupiti svi kupci naša dva Priručnika (pogledajte u nastavku).

 

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“. Saznajte više o ovom Priručniku klikom na ovaj link.

- S druge strane, naš najnoviji Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto. Saznajte više o ovom novom Priručniku klikom na ovaj link.

 

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.