Javna rasprava o izmenama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara

12.04.2023

Ministarstvo finansija obavestilo je javnost da će u periodu od 10. aprila do 3. maja 2023. god. sprovoditi javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara (u daljem tekstu: Nacrt zakona).

Javna rasprava o Nacrtu zakona biće organizovana u formi prezentacije i rasprave o Nacrtu zakona koja će se održati 21. aprila u Novom Sadu, sala RPK Novi Sad, ul. Narodnog fronta br. 10 sa početkom u 11 časova i 26. aprila u Beogradu, Sala PKS, Resavska 15, sa početkom u 11 časova.

 

Ministarstvo finansija poziva sve zainteresovane učesnike da uzmu učešće u javnoj raspravi i da svoje primedbe, predloge i sugestije dostave putem elektronske pošte na adresu: fiskalni.sektor@mfin.gov.rs ili pisanim putem na adresu:

Ministarstvo finansija, Sektor za fiskalni sistem, Kneza Miloša 20, 11000 Beograd,

sa naznakom „Javna rasprava – naknade za korišćenje javnih dobara“.

 

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti, uz tekst Nacrta zakona, sa sajta Ministarstva finansija – kliknite na ovaj link.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2023. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.