Javna rasprava o izmenama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara

12.04.2023

Ministarstvo finansija obavestilo je javnost da će u periodu od 10. aprila do 3. maja 2023. god. sprovoditi javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara (u daljem tekstu: Nacrt zakona).

Javna rasprava o Nacrtu zakona biće organizovana u formi prezentacije i rasprave o Nacrtu zakona koja će se održati 21. aprila u Novom Sadu, sala RPK Novi Sad, ul. Narodnog fronta br. 10 sa početkom u 11 časova i 26. aprila u Beogradu, Sala PKS, Resavska 15, sa početkom u 11 časova.

 

Ministarstvo finansija poziva sve zainteresovane učesnike da uzmu učešće u javnoj raspravi i da svoje primedbe, predloge i sugestije dostave putem elektronske pošte na adresu: fiskalni.sektor@mfin.gov.rs ili pisanim putem na adresu:

Ministarstvo finansija, Sektor za fiskalni sistem, Kneza Miloša 20, 11000 Beograd,

sa naznakom „Javna rasprava – naknade za korišćenje javnih dobara“.

 

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti, uz tekst Nacrta zakona, sa sajta Ministarstva finansija – kliknite na ovaj link.


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.