• Oct. 18
  • 04:29

Javni poziv za učešće javnosti u procesu konsultacija u vezi sa Nacrtom zakona o budžetskoj inspekciji

24.09.2021

Ministarstvo finansija RS je pozvalo stručnu javnost i sve zainteresovane privredne subjekte i građane da se uključe u postupak konsultacija o Nacrtu zakona o budžetskoj inspekciji.

Konsultacije se sprovode u periodu od 22. do 29. septembra 2021. god.

Nacrt zakona o budžetskoj inspekciji postavljen je na internet stranici Ministarstva finansija RS – www.mfin.gov.rs i na portalu e-uprave.

Takođe, obrazac za konsultacije je dostupan na istoj stranici ministarstva.

 

Shodno merama R.Srbije za ublažavanje posledica pandemije virusa COVID-19 i zaštiti zdravlja građana, primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu finansija Republike Srbije ISKLjUČIVO elektronskim putem na imejl adresu: budzetska.inspekcija@mfin.gov.rs.

Ministarstvo finansija RS očekuje da će konsultacije u vezi sa nacrtom predmetnog zakona doprineti da sve zainteresovane strane budu blagovremeno i pravilno informisane o predloženim zakonskim rešenjima, čime bi se omogućilo da daju i svoj doprinos daljem unapređenju predloženih zakonskih rešenja.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.