Ministarstvo finansija i Poreska uprava objavili nove Informatore o radu

01.08.2022

Ministarstvo finansija R.Srbije je, 29.7.2022. god., objavilo svoj novi Informator o radu, pogledajte klikom na ovaj link.

 

Obaveštavamo i sve poreske obveznike da je i Poreska uprava RS, takođe 29.7.2022. god., objavila svoj novi Informator o radu, pogledajte klikom na ovaj link.

(Ovaj informator možete preuzeti sa sajta Poreske uprave (http://www.poreskauprava.gov.rs), u delu: Aktuelnosti > Aktuelno > Informator o radu Poreske uprave Republike Srbije.)

Pored ostalog, u Informatoru Poreske uprave navedeni su i kontakti, npr.:

- Informacije o terminalu za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalne kase: tel: + 381 11  39 50 670

- Poreska uprava – Centar za velike poreske obveznike, Kralja Milana 5, 11103 Beograd, kontakt tel: +381 11  333-08-01

- Sektor za pružanje usluga poreskim obveznicima i edukaciju, kontakt tel: +381 11  3950-623

- Primedbe na račun rada zaposlenih u Poreskoj upravi: tel: + 381 11  3950 528

 

Napominjemo:

Oba navedena dokumenta se nalaze na našem sajtu: e-fakture.info kojem mogu pristupiti svi kupci naša dva Priručnika (pogledajte u nastavku).

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“. Saznajte više o ovom Priručniku klikom na ovaj link.

- S druge strane, naš najnoviji Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto. Saznajte više o ovom novom Priručniku klikom na ovaj link.

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.