• Oct. 18
  • 04:27

Objavljeno Korisničko uputstvo za podnošenje Izjave o zainteresovanosti za finansijsku podršku za fiskalizaciju

13.10.2021

Juče smo podsetili da, od 15.10.2021. god. počinje prijavljivanje obveznika fiskalizacije za finansijsku podršku.

Od 15. oktobra 2021. god., zaključno sa 31. januarom 2022. god., obveznici fiskalizacije (osnovani i upisani kod nadležnog registra zaključno sa 29.10.2021. god.) Poreskoj upravi preko portala ePorezi mogu da podnesu Izjavu o zainteresovanosti za finansijsku podršku za fiskalizaciju. Obveznik fiskalizacije može podneti samo jednu izjavu za dodelu finansijske podrške.

S tim u vezi, Poreska uprava je objavila Korisničko uputstvo za podnošenje Izjave o zainteresovanosti za finansijsku podršku za fiskalizaciju preko portala ePorezi.

Detaljnije na ovu temu pogledajte našu vest od juče: Prijava za finansijsku podršku za obveznike novog modela fiskalizacije počinje 15.10.2021. god.

 

Napominjemo, predmetno Korisničko uputstvo, pored ostalog, prenosimo i na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“. Saznajte više o ovom Priručniku klikom na ovaj link.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.