rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Sep. 23
  • 11:38

Od 25. avgusta u primeni izmenjen Jedinstveni kodeks šifara za evidencije u oblasti rada

18.08.2020

Podsećamo, u „Sl. glasniku RS“, br. 101/20 od 17.7.2020. god., objavljena je Odluka o izmenama i dopunama Odluke o Jedinstvenom kodeksu šifara za unošenje i šifriranje podataka u evidencijama u oblasti rada, koja je stupila na snagu 25.7.2020. god.

Napominjemo, ova odluka se primenjuje po isteku 30 dana od dana stupanja na snagu, tj. primenjuje se počev od 25. avgusta 2020. god.

 

Ovom odlukom, izmenjen je Prilog koji je sastavni deo Odluke o Jedinstvenom kodeksu šifara za unošenje i šifriranje podataka u evidencijama u oblasti rada („Sl. glasnik RS“, br. 56/18), i to, tako što je zamenjen novim Prilogom (koji je odštampan uz ovu odluku i čini njen sastavni deo), a koji čine:

 - Šifarnik zanimanja,

 - Šifarnik nivoa i vrsta kvalifikacija,

 - Šifarnik država i teritorija,

 - Šifarnik opština u Republici Srbiji i

 - Šifarnik naseljenih mesta u Republici Srbiji.

 

 NAPOMENA:

Prečišćeni tekst Odluke o Jedinstvenom kodeksu šifara za unošenje i šifriranje podataka u evidencijama u oblasti rada („Sl. glasnik RS“, br. 56/18 i 101/20) nalazi se na našim elektronskim priručnicima, CD-u za Računovođe i CD-u za Poslodavce, kao i u njihovim Internet verzijama.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.