rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Jun. 05
  • 20:47

Poreska uprava ponovo apeluje na obveznike da za vreme vanrednog stanja koriste elektronske servise i usluge kontakt centra

27.03.2020

Poreska uprava R.Srbije je (26.03.3030. god.) ponovo apelovala na poreske obveznike da za vreme vanrednog stanja elektronski komuniciraju sa Poreskom upravom posredstvom servisa ePorezi i elektronske pošte kao i da koriste usluge Kontakt centra.

 

Posredstvom elektronskih servisa Poreske uprave ePorezi poreski obveznici mogu nesmetano da predaju elektronski potpisane obrasce poreskih prijava, prate status poslatih prijava, imaju uvid u stanje na računima i dobiju e-uverenja.

 

Poreska uprava R.Srbije omogućila je elektronski način komunikacije sa poreskim obveznicima otvorivši posebne mejl adrese za prijem podnesaka elektronskim putem. Spisak elektronskih adresa koje će primati podneske elektronskim putem objavljene su na sajtu Poreske uprave i vidno istaknute u formi obaveštenja na objektima svih organizacionih jedinica Poreske uprave.

Spisak elektronskih adresa za prijem podnesaka elektronskim putem, pogledajte klikom na ovaj link.

 

Za neposredan prijem podnesaka, ukoliko za tim postoji potreba, rade četiri pisarnice Poreske uprave R.Srbije i to:

- Beograd - Pisarnica Poreske uprave u Beogradu, ul. Despota Stefana 118;

- Novi Sad - Pisarnica Poreske uprave u Novom Sadu, ul. Modene 7;

- Kragujevac - Pisarnica Poreske uprave u Kragujevcu, 27. marta 14 i

- Niš - Pisarnica Poreske uprave u Nišu, ul. Nikole Pašića 24.

 

Pojačan je i rad Kontakt centra, kome se građani mogu obratiti radnim danom od 8:00 do 18:00 časova za sve informacije u nadležnosti Poreske uprave R.Srbije na brojeve telefona:

0700-700 007  i  011-33 10 111.

 

Informacije o svim eventualnim naknadnim izmenama objavljivaće se redovno na sajtu Poreske uprave www.purs.gov.rs.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.