• Jan. 18
  • 12:16

Primeri Napomena uz finansijske izveštaje za 2021. god. dostupni na našem sajtu

03.12.2021

Obaveštavamo sve korisnike našeg elektronskog priručnika „Priprema završnog računa“ da smo, pored detaljnog teksta o izradi i sadržaju Napomena uz finansijske izveštaje za 2021. godinu, sastavili i dodali na ovaj priručnik, koji uključuje i verziju on line: pripremazavrsnogracuna.rs, primere – modele ovih napomena i to:

1) Model Napomena uz finansijske izveštaje – detaljan – ovakav model obično koriste samo privredna društva koja su akcionarska društva, a mogu da koriste sva velika i srednja pravna lica, ukoliko žele ili imaju potrebe za tim;

2) Skraćeni model Napomena uz finansijske izveštaje – koji mogu da koriste sva pravna lica (osim AD i sl.), a naročito mala i mikro pravna lica (ako imaju obavezu podnošenja ovih Napomena), kao i druga pravna lica (koja nisu razvrstana kao mikro pravna lica).

 

Podsećamo, Napomene za 2021. godinu ne podnose preduzetnici razvrstani kao mikro pravna lica niti druga pravna lica razvrstana kao mikro pravna lica, a svi ostali podnose.

 

Pogledajte detaljnije o ovom proizvodu klikom na ovaj link.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.