SEF - Ažurirano Interno tehničko uputstvo - verzija od 5. oktobra

06.10.2022

5. oktobra 2022. god. Ministarstvo finansija RS je objavilo Ažurirano interno tehničko uputstvo u vezi sa E-fakturama i SEF-om.

VAŽNO: navedene novine već su postavljene na naš sajt: e-fakture.info .

 

Takođe, na ovom sajtu smo postavili i sledeće akte – objašnjenja o novinama u pomenutom tehničkom uputstvu:

- SEF detalji nove ispravke 2.9 (od 16.9.2022. god.)

- SEF detalji nove ispravke 2.8 (od 5.8.2022. god.).

 

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“. Saznajte više o ovom Priručniku klikom na ovaj link.

- S druge strane, naš najnoviji Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto. Saznajte više o ovom novom Priručniku klikom na ovaj link.

 

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2023. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.