SEF - Ažurirano Interno tehničko uputstvo - verzija od 5. oktobra

06.10.2022

5. oktobra 2022. god. Ministarstvo finansija RS je objavilo Ažurirano interno tehničko uputstvo u vezi sa E-fakturama i SEF-om.

VAŽNO: navedene novine već su postavljene na naš sajt: e-fakture.info .

 

Takođe, na ovom sajtu smo postavili i sledeće akte – objašnjenja o novinama u pomenutom tehničkom uputstvu:

- SEF detalji nove ispravke 2.9 (od 16.9.2022. god.)

- SEF detalji nove ispravke 2.8 (od 5.8.2022. god.).

 

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“. Saznajte više o ovom Priručniku klikom na ovaj link.

- S druge strane, naš najnoviji Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto. Saznajte više o ovom novom Priručniku klikom na ovaj link.

 

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.