rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Jul. 12
  • 14:50

Sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

27.11.2019

Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 27. novembra razmotrili više predloga akata koji su predloženi za dnevni red Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini.

Odbor je usvojio predlog predsednice Odbora da se obavi zajednički i jedinstveni pretres o tačkama 1. do 9. dnevnog reda sednice u skladu sa članom 76. Poslovnika Narodne skupštine.

Na sednici su, između ostalih, razmotreni Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o republičkim administrativnim taksama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezima na imovinu, Predlog zakona o prestanku važenja Zakona o privremenom uređivanju osnovica za obračun i isplatu plata, odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica.

Nakon rasprave Odbor je prihvatio sva predložena akta.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.