rezon media grup srbija

stručne publikacije

Logovanje

  • Oct. 23
  • 20:36

U prodaji drugo, izmenjeno i dopunjeno, izdanje priručnika!

17.03.2017

 ZAŠTITA OD KAZNI I SANKCIJA PRI KONTROLAMA OD STRANE SVIH NADLEŽNIH INSPEKCIJA

Prvo izdanje ovog priručnika rasprodato je u kratkom roku, a veliko interesovanje onih koji do njega nisu uspeli da dođu i njegov uspeh ukazali su, s jedne strane, na potrebu objavljivanja njegovog reizdanja. S druge strane, nužnost objavljivanja drugog, izmenjenog i dopunjenog izdanja posledica je i važnih novina u propisima do kojih je došlo nakon štampanja prvog izdanja priručnika (u martu 2016. god.), kao i naša želja da neke delove dodatno objasnimo.

Pored izmena u zakonima (pre svega ZPPPA od 1.1.2017. god, ali i zakona iz drugih oblasti), menjani su i pojedini podzakonski akti, kao i obrasci, počela je puna primena ZIN, itd, što smo Vam u ovom drugom izdanju objasnili. Sve glave priručnika su ažurirane.

Napominjemo, s obzirom na obim priručnika, a usled izmena koje je trebalo dodati, u ovom izdanju smo neke delove (iz štampanog priručnika) prebacili na CD koji prati ovaj priručnik.

Pored toga, ovaj CD sadrži i dokumente u vezi sa radom ostalih inspekcija, kao i ažuriran sadržaj u odnosu na CD koji je pratio prvo izdanje (dakle, svi propisi i obrasci su važeći), uz nove praktične stručne tekstove, naročito o primeni novina u propisima od početka 2017. god.

Želimo da uz ovaj priručnik najlakše savladate sve novine i budete spremni za sve inspektore.

Urednica,

Milica Tričković

 

 

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs