rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Oct. 22
  • 19:54

Upozorenje privrednim subjektima da ponuda za upis u „Privredni-registar.rs“ ne potiče od APR-a

29.09.2020

 

Agencija za privredne registre (APR) je 25.9.2020. god. objavila obaveštenje u kojem navodi da je povodom obraćanja velikog broja privrednih subjekata, prinuđena da ponovo javno upozori svoje korisnike da obrate pažnju na dopise „Privrednog-registra.rs“, kojima se pozivaju da se upišu u pomenuti registar, s obzirom da isti ne predstavlјa zvanični registar APR-a.

 

 

Primaoci ovih dopisa nemaju nikakvu zakonsku obavezu registracije na ovom portalu, jer je u pitanju ponuda koja ima isklјučivo komercijalnu svrhu oglašavanja za račun privrednog društva „Digitalna platforma d.o.o. Beograd - Novi Beograd“, koje je osnovano 14.2.2020. god. i registrovano za delatnost istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnjenja.

 

Na uplatnicama priloženim uz dopis ovog privrednog društva odštampan je iznos od 4.500 din., uz obaveštenje da će naknada za upis u „Privredni-registar.rs“ biti uvećana na iznos od 15.000 din., ukoliko se uplata ne izvrši do 12. oktobra 2020. god.

 

 

S obzirom na dovođenje u zabludu privrednih subjekata da dopise upućuje Registar privrednih subjekata koji vodi APR, upozoravamo sve naše korisnike da ova ponuda ne potiče iz Agencije za privredne registre.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.