• Jul. 23
  • 21:44

Usvojen Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti

13.11.2020

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije sazvao je Treću sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2020. godini, za 12. novembar 2020. godine. Narodna skupština utvrdila je dnevni red sednice na kome je bio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji je podnela Vlada.

Jedinu tačku dnevnog reda sednice, narodnim poslanicima, obrazložio je ministar zdravlja.

Narodna skupština vodila je i zaključila načelni pretres o tački 1. dnevnog reda sednice. Nakon načelnog pretresa o jedinoj tački dnevnog reda, predsednik Narodne skupštine odredio je 12. novembar, sa početkom u 19.00 časova, kao Dan za glasanje o jedinoj tački dnevnog reda.

U Danu za glasanje, Narodna skupština prihvatila je većinom glasova narodnih poslanika Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji je podnela Vlada.

Narodna skupština je odlučila da postoje posebno opravdani razlozi da Zakon stupi na snagu u periodu kraćem od osam dana od objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.