• Jul. 23
  • 20:01

Zabrana okupljanja na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru za više od 5 lica

10.11.2020

Dana 6. novembra 2020. godine ministar zdravlja doneo je Naredbu o izmeni Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru koja je objavljena u „Sl. glasniku RS“, br. 133/20.

Ovim aktom se, radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, počev od 7. novembra 2020. god.,  zabranjuju javna okupljanja na celoj teritoriji Republike Srbije na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru - kada se istovremeno okuplja više od 5 lica, s tim što rastojanje između prisutnih lica mora biti najmanje 1,5 m, odnosno na svaka 4 m² može biti prisutno jedno lice.

Zabrana okupljanja traje dok traje opasnost od širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 na teritoriji Republike Srbije.

Naredbu o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru, kao i ostale propise u vezi epidemije, možete pronaći na našim elektronskim priručnicima „CD za poslodavce“ i „CD za računovođe“.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.