• Apr. 13
  • 15:55

Obaveštenja Poreske uprave mejlom i SMS porukom

24.03.2021

Prema saopštenju Poreske uprave od 23.3.2021. god., u procesu unapređenja elektronskih usluga Poreska uprava Republike Srbije je uvela nov način komunikacije sa poreskim obveznicima. Istovremeno sa dostavom poreskog akta u poresko sanduče, poreski obveznici dobijaju obaveštenje o tome elektronskom poštom ili SMS porukom.

 

Proširujući spektar usluga koje nudi poreskim obveznicima, Poreska uprava paralelno radi i na poboljšanju kvaliteta pruženih usluga. S tim u vezi, poreskim obveznicima je omogućeno da na portalu ePorezi, u sekciji – Profil poreskog obveznika, ažuriraju svoje kontakt podatke, odnosno adresu elektronske pošte i broj mobilnog telefona kako bi dobili obaveštenje o prispeću dokumenta u poresko sanduče.

Ovu pogodnost do sada je iskoristilo gotovo 80.000 poreskih obveznika koji su ostavili svoje kontakt podatke.

Poreska uprava je obveznicima koji spadaju u grupu paušalnih obveznika do sada prosledila više od 200.000 SMS poruka sa obaveštenjem o prispeću dokumenata (rešenja i obaveštenja) u poresko sanduče.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.