reference rezon media grup

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i korišćenja sajta rezonsrbija.rs. Ova Politika privatnosti odnosi se na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Sve podatke koje prikupljamo su isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i logovanja. Samim pristupom sajtu vi prihvatate ovu Politiku privatnosti koja je istaknuta na samom sajtu. Pored toga, vaše podatke obrađujemo na osnovu našeg legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehničke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takođe, vaše podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga kao i sprečavanja istih.

Na našem sajtu nalaze se naši "kolačići" kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike ili plasiranja određenih reklama. Prilikom prve posete sajtu, iskočiće vam obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo. Svi kolačići su nephodni za unepređenje rada sajta, marketing i statistiku. Bez nepohodnih kolačića nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt. Ako ne prihvatite da koristite takve kolačiće to vas neće onemogućiti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj politici o kolačićima koja će vam biti prikazana prilikom prve posete sajtu.

Zadržavamo pravo da promenimo ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama možemo obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o politici privatnosti.

replicas de relojes breitling replica hublot replica fake uhren omega replica panerai replica

KONTAKT PODACI

Loznička 2, 11000 Beograd


+381 11 244 34 01


+381 11 244 91 46


info@rezon.rs


facebook


twitter


instagramOvaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.