reference rezon media grup

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i korišćenja sajta rezonsrbija.rs. Ova Politika privatnosti odnosi se na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Sve podatke koje prikupljamo su isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i logovanja. Samim pristupom sajtu vi prihvatate ovu Politiku privatnosti koja je istaknuta na samom sajtu. Pored toga, vaše podatke obrađujemo na osnovu našeg legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehničke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takođe, vaše podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga kao i sprečavanja istih.

Na našem sajtu nalaze se naši "kolačići" kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike ili plasiranja određenih reklama. Prilikom prve posete sajtu, iskočiće vam obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo. Svi kolačići su nephodni za unepređenje rada sajta, marketing i statistiku. Bez nepohodnih kolačića nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt. Ako ne prihvatite da koristite takve kolačiće to vas neće onemogućiti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj politici o kolačićima koja će vam biti prikazana prilikom prve posete sajtu.

Zadržavamo pravo da promenimo ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama možemo obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o politici privatnosti.

smrtovnice jastuci madraci cvijeće horoscope vicevi sanovnik horoskop recepti cosmetics beauty lektire lektira knjige kalkulator

KONTAKT PODACI

Loznička 2, 11000 Beograd


+381 11 244 34 01


+381 11 244 91 46


info@rezon.rs


facebook


twitter


instagramDizajn i izrada sajta Creative Web

2023. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.