rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Jan. 26
  • 19:22
rezon media grup

O NAMA

Rezon Media Grup d.o.o. je osnovano 2004. godine od strane švajcarskog izdavača “Radika Verlag”, sa 100% učešćem u kapitalu.

Od svog osnivanja kompanija Rezon Media Grup d.o.o. uspešno posluje u R.Srbiji, a bavimo se izdavaštvom u dve sfere našeg poslovanja: stručna literatura i oglasnici.

● U domenu stručne literature bavimo se izdavanjem:

- periodičnih stručnih štampanih publikacija – časopisa:  Sve inspekcije na dlanu, Računovodstvo i porezi  i  Vodič kroz radne odnose,

- monografskih stručnih štampanih izdanja, a do sada smo objavili sledeće Priručnike:

  * „Zaštita od kazni pri kontrolama od strane Inspekcije rada“ - III izdanje

  * „Priručnik za budžetske korisnike“

  * „Pravilno poslovanje specifičnih delatnosti“

  * „Pravilna rešenja za 120 NOVIH problema računovođa“

  * „Sva dokumenta koja Vam traže inspekcije“

  * „Porezi i doprinosi na sva primanja“

  * „Priprema završnog računa"

  * „Zaštita prava poslodavca i rešenja za probleme iz prakse"

   * „Savladajte PDV bez muke - primena u praksi"

   * „Priručnik za direktore školskih i predškolskih ustanova - II izdanje

   * „Zaštita od kazni pri kontrolama od strane Inspekcije rada“ - II izdanje

   * „Pravilna rešenja za 100 novih problema poslodavaca“

   * „Pravilna rešenja za 120 problema računovođa“

   „Priručnik za direktore školskih i predškolskih ustanova",

   * „Pravilna rešenja za 100 problema poslodavca",

   * „Poreski podsticaji (olakšice, oslobođenja i izuzimanja)",

   * „Zakon o poreskom postupku i poreskoj administraciji sa dodacima",

   * „Računovodstvo i finansije u 6 lakih lekcija za menadžere i direktore“,

   * „Zaštita od računovodstvenih grešaka“,

   * „Zaštita od računovodstvenih grešaka kod budžetskih korisnika“,

   * „Zaštita od kazni i sankcija pri kontrolama od strane svih nadležnih inspekcija“ - I, II i III izdanje,

   * „Zaštita od kazni i sankcija pri kontrolama od strane Poreske inspekcije“ - I, II i III izdanje,

   * „Zaštita od kazni pri kontrolama od strane Inspekcije rada“,

   * „Zaštita od kazni i sankcija pri kontrolama kod korisnika javnih sredstava“,

   * „Zaštita prava poslodavca“;

- informacionih proizvoda – priručnika u elektronskom obliku (na CD-u sa internet verzijom)CD za Računovođe, CD za Poslodavce, CD Komentari poreza, CD za Korespodenciju, CD Ugovori, CD Poslovni kalkulatori  i CD Obrasci i formulari;

kao i

- informacionih proizvoda – samostalnih proizvoda na CD-u - elektronskih priručnika (na CD-u, bez internet verzije)CD za Direktore školskih i predškolskih ustanova (I i II izdanje) i CD Svi propisi za sve inspekcije.

 

Sva naša izdanja su u potpunosti praktično usmerena. U njima se ne navode samo izmene u propisima, već se pružaju i stručna objašnjenja sa komentarima, primerima iz prakse, savetima, odgovorima na pitanja... CD priručnici su kreirani kako bi obezbedili stručnu podršku i pomoć najširem krugu lica iz različitih profesionalnih grupa, i to pružanjem aktuelnih stručnih informacija, objašnjenja, stručnih tekstova i tumačenja propisa, i obezbeđivanjem brojnih praktičnih priloga i drugih sadržaja na jednom mestu. Dakle, naše publikacije namenjene su najširem krugu privrednih subjekata, ali i javnom sektoru; poslodavcima, računovođama, revizorima, pravnicima, menadžerima i konsultantima u raznim oblastima, kao i zaposlenima u kadrovskim, finansijskim, pravnim i administrativnim službama...

Svi proizvodi naše kompanije dostupni su i u internet verziji (na našem sajtu: www.rezonsrbija.net), osim monografskih izdanja.

Kroz naša stručna izdanja nastojimo da našim klijentima obezbedimo aktuelne poslovne informacije, blagovremeno ukažemo na promene u zakonskim propisima, pružimo stručna objašnjenja kako ove promene utiču na njihov rad, na njihove profesionalne odgovornosti, mogućnosti, prava i obaveze.

Rezon Media Grup d.o.o. već godinama uspešno sarađuje sa brojnim stručnim saradnicima - autorima iz raznih pravnih i finansijskih oblasti, čije stručne tekstove obajvljujemo u našim publikacijama, a većina njih je iz Ministarstva finansija, ali i iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Inspekcije rada, Budžetske inspekcije, DRI, PIO, ostalih nadležnih inspekcija i drugih nadležnih organa...

O aktuelnosti naših izdanja stara se tim visokokvalifikovanih stručnih specijalista – računovođa, ekonomista i pravnika, zajedno sa pomenutim spoljnim stručnim saradnicima, kako bi pomogli da ispravna zakonska rešenja, primenjena u praksi, vode ka uspešnim i efektivnim potezima naših klijenata.

Svrha naših stručnih izdanja jeste da našim klijentima obezbede rešenja i odgovore na nedoumice koje imaju u vezi sa primenom propisa u praksi, kao i da im pruži sve aktuelne informacije o novinama i promenama u pravnom sistemu R.Srbije vezanom za poslovanje, budući da je neizvršavanje propisanih obaveza, kao i njihovo neblagovremeno izvršavanje, sankcionisano visokim novčanim kaznama.

Cilj nam je da naši klijenti uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.

● Što se tiče oglašavanja, ova naša delatnost se, trenutno, odnosi na oblast nepokretnosti, i obuhvata:

- web portal: imovina.net, kao i

- izdavanje štampanog oglasnika "Beogradske nekretnine".

Web portal www.imovina.net pokrenut je 2006. godine, sa idejom da postane vodeći specijalizovani portal za oglašavanje nekretnina u R.Srbiji.

Za kratko vreme, zahvaljujući angažovanju profesionalnih i ambicioznih stručnjaka, www.imovina.net zauzima vodeću poziciju u svojoj oblasti, predstavljajući korisnicima najobimniju i najkompletniju ponudu nekretnina.

Osluškujući potrebe naših klijenata kao i posetilaca portala, trudili smo se da kreiramo mesto na kome će svi na najpouzdaniji, najjednostavniji, najbrži i najefikasniji način pronaći ono što traže ili prodati ono što nude. Mi spajamo kupce sa prodavcima, zakupce sa zakupodavcima... Dugogodišnji zadovoljni korisnici su naša najbolja preporuka!

Godine 2007. portal dobija podršku u vidu štampanog izdanja "Beogradske nekretnine", koje i danas zauzima relevantnu poziciju na tržištu štampanih oglasnika, kao jedini specijalizovani štampani mesečnik za oglašavanje svih vrsta nekretnina u Beogradu i okolini.

Na razvoju i aktuelnosti lista svakodnevno radi tim mladih i ambicioznih stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna, pripreme za štampu, programiranja, finansija, računovodstva i uredništva.

O uspehu našeg rada do danas govori to da okupljamo najveći broj pravnih lica koja se bave prometom nekretnina, koja sa nama uspešno sarađuju od prvog broja časopisa.

Čitaoci „Beogradskih nekretnina“ su svi oni koji prodaju, traže da kupe, nude ili traže da iznajme neku nekretninu, kao i svi oni koji žele da budu u toku sa aktuelnim informacijama o cenama nekretnina u Beogradu i okolini.

„Beogradske nekretnine“ sadrže ponudu oglasa za prodaju i izdavanje u zakup: kuća, stanova, novogradnje, poslovnih prostora, placeva, lokala, industrijskih prostora, građevinskih zemljišta, garaža i drugo.

U našem listu na jednom mestu nalazi se najveća ponuda aktuelnih oglasa za nekretnine objavljenih od strane vlasnika nekretnina, kao i renomiranih beogradskih agencija za prodaju i izdavanje nekretnina i građevinskih firmi.

 

KONTAKT PODACI

Loznička 2, 11000 Beograd


+381 11 244 34 01


+381 11 244 34 01


+381 11 244 91 46


info@rezon.rsDizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.