rezon media grup

O NAMA

Rezon Media Grup je kompanija za izdavaštvo i konsalting u Srbiji.

Kompanija je osnovana 2004. godine u Beogradu, od strane švajcarskog izdavača “Radika Verlag” i od tada uspešno posluje u dve različite kategorije poslovanja:

  • izdavaštvo i konsalting u oblasti pravilne primene zakonskih rešenja
  • izdavaštvo i usluge oglašavanja nekretnina

STRUČNA LITERATURA ZA PRIVREDNE SUBJEKTE

Naša izdanja u domenu stručne literature za različite kategorije privrednih subjekata mogu se svrstati u dve kategorije: Periodične stručne štampane publikacije – časopisi i Monografska stručna štampana izdanja - priručnici (u štampanoj ili elektronskoj formi).

Sva naša izdanja su u potpunosti praktično usmerena. U njima se ne navode samo izmene u propisima, već se pružaju i stručna objašnjenja sa komentarima, primerima iz prakse, savetima, odgovorima na pitanja...

Rezon Media Grup već godinama uspešno sarađuje sa brojnim stručnim saradnicima - autorima iz raznih pravnih i finansijskih oblasti, čije stručne tekstove objavljujemo u našim publikacijama, a većina njih je iz Ministarstva finansija, ali i iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Inspekcije rada, Budžetske inspekcije, DRI, PIO, ostalih nadležnih inspekcija i drugih nadležnih organa...

O aktuelnosti naših izdanja stara se tim visokokvalifikovanih stručnih specijalista – računovođa, ekonomista i pravnika, zajedno sa pomenutim spoljnim stručnim saradnicima, kako bi pomogli da ispravna zakonska rešenja, primenjena u praksi, vode ka uspešnim i efektivnim potezima naših klijenata.

Svrha naših stručnih izdanja jeste da našim klijentima obezbede rešenja i odgovore na nedoumice koje imaju u vezi sa primenom propisa u praksi, kao i da im pruže sve aktuelne informacije o novinama i promenama u pravnom sistemu Republike Srbije vezanom za poslovanje.

Cilj nam je da naši klijenti uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.

OGLASNICI ZA NEKRETNINE

Izdanja kompanije Rezon Media Grup u domenu oglašavanja nekretnina jesu internet portal imovina.net i štampano izdanje “Beogradske nekretnine”.

Imovina.net je specijalizovani portal za oglašavanje nekretnina u Srbiji i regionu. Kompanija Rezon Media Grup daleke 2004. godine formira redakciju za nekretnine koja započinje razvoj dva projekta za oglašavanje nekretnina.

Prvi projekat je bio kreiranje portala imovina.net, a ubrzo nakon toga, kao drugi projekat, nastao je časopis “Beogradske nekretnine” kao medijski partner i podrška tom portalu, čije je prvo nedeljno izdanje publikovano u septembru 2007. godine. Od septembra 2013. godine časopis se publikuje kao mesečno izdanje i danas je jedini štampani specijalizovani časopis za nekretnine na teritoriji Republike Srbije, koji kao takav pokriva značajan deo tržišta koji još uvek nije digitalno usmeren.

Od samog početka postojanja, fokus poslovanja bio je obezbediti svim korisnicima najjednostavniji i najsveobuhvatniji način za objavljivanje i pretragu oglasa za nekretnine, što je i omogućeno objedinjavanjem digitalnog i štampanog načina prezentovanja oglasa.

Takođe, portal i časopis su postali efikasna platforma za razmenu informacija između svih subjekata na tržištu nekretnina, putem statistike kretanja cena prodaje i zakupa, preko informisanja o aktuelnoj ponudi nekretnina agencija za nekretnine, investitora i vlasnika, kao i putem stručnih informacija i vesti iz sfere nekretnina.

Profesionalni pristup partnerima i korisnicima, osluškivanje njihovih potreba, poštovanje svih važećih zakona i propisa vezanih za naše poslovanje i obezbeđivanje da isti budu poštovani i od strane naših korisnika, učinilo nas je pouzdanim privrednim subjektom, čiji je kvalitet više puta bio prepoznat i nagrađivan.

Kao medij za oglašavanje nekretnina sa najdužom tradicijom u Srbiji, u januaru 2020. godine, proširili smo delovanje i na tržište regiona.

Naša prednost u odnosu na sve ostale konkurete je naše internacionalno prisustvo na svetskoj mreži vodećih sajtova za nekretnine, putem sistema List globally. Zahvaljujući tome, korisnici naših usluga imaju mogućnost da oglašavanjem na našem sajtu njihovi oglasi budu automatski prevedeni i oglašeni na vodećim svetskim portalima za oglašavanje nekretnina, a neki od njih su:

replicas de relojes breitling replica hublot replica fake uhren omega replica panerai replica


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.