Svi elektronski priručnici

Pogledajte više
  • Elektronski priručnici na kompakt diskovima (dalje: CD priručnici) koji imaju i svoje Internet verzije.
  • CD priručnici Rezon Media Grup-a su kreirani kako bi obezbedili stručnu podršku i pomoć najširem krugu lica iz različitih profesionalnih grupa, i to pružanjem aktuelnih stručnih informacija, objašnjenja, stručnih tekstova i tumačenja propisa, i obezbeđivanjem brojnih praktičnih priloga i drugih sadržaja na jednom mestu.
  • CD priručnici su u potpunosti praktično usmereni i strukturisani na način koji daje mogućnost za brzo i jednostavno pronalaženje važećih (prečišćenih) tekstova svih propisa koji Vam mogu zatrebati, aktuelnih stručnih komentara propisa, neophodnih instrukcija, sudskih rešenja, formulara, obrazaca i ugovora (pripremljenih za popunjavanje i štampanje), i drugih dokumenata koje CD-i sadrže. U zavisnosti od njihove namene i tematike, sadržaji se razlikuju – pogledajte detaljnije o svakom CD priručniku posebno.
  • CD priručnici se izrađuju u kolektivu koji čine visokokvalifikovani eksperti – knjigovođe, ekonomisti i pravnici, kao i brojni spoljni stručni saradnici (iz odgovarajućih ministarstava) koji analiziraju i na pristupačan i jasan način (kroz stručne tekstove sa objašnjenjima i primerima iz prakse) prenose različite informacije koje su uvek blagovremeno dostupne našim mnogobrojnim klijentima za njihove svakodnevne poslovne potrebe.
  • CD priručnici funkcionišu bez prethodne instalacije - CD možete koristiti na bilo kom računaru - na poslu, kod kuće, na putu...
  • CD priručnici Vam obezbeđuju stalnu aktuelnost + Ličnu lozinku za pristup internet verziji proizvoda koju može istovremeno koristiti više lica, bez doplate, sa bilo kog računara!
  • CD priručnici su razrađeni od strane naših i inostranih programera i softverskih specijalista, koji garantuju sigurno korišćenje proizvoda, bez instalacije ili bilo kakvih problema.
  • CD priručnici se nude na besplatno trosedmično korišćenje, što klijentu daje mogućnost da se uveri u njihov kvalitet pre nego što ih kupi.

 


CD za računovođe
Kompakt disk sa stručnim informacijama za Računovođe

CD za poslodavce
Kompakt disk sa stručnim informacijama za poslodavce

CD poslovni kalkulatori
Kompakt disk sa svim potrebnim kalkulatorima na jednom mestu!

CD ugovori
Kolekcija svih potrebnih modela ugovora na jednom mestu!

CD za korespondenciju
Vaša kolekcija trgovinskih i poslovnih pisama na više od 5 jezika!

CD komentari poreza
Kompakt disk sa stručnim komentarima poreskih propisa

CD Obrasci i formulari
Kolekcija svih potrebnih obrazaca i formulara na jednom mestu!

CD Priprema završnog računa
CD Priprema završnog računa

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.