Knjige - monografske publikacije

Kompanija Rezon Media Grup publikuje periodična i monografska stručna štampana izdanja - edicija Priručnici.

Pogledajte više
  • Sva naša periodična i monografska izdanja su praktično usmerena, aktuelna i sadrže vrlo korisna i kvalitetna stručna objašnjenja o primeni propisa, data od strane vodećih stručnjaka u različitim oblastima. Kvalitet i pouzdanost svih naših časopisa i Priručnika potvrđuju i naši brojni zadovoljni klijenti, od kojih su mnogi uz nas već čitavu deceniju! U našim stručnim izdanjima se ne navode samo izmene u propisima, već se pružaju i stručna objašnjenja sa komentarima, primerima iz prakse, savetima, odgovorima na pitanja, praktičnim prilozima... a ujedno ukazuju i kako promene u propisima utiču na rad naših klijenata, na njihove profesionalne odgovornosti, mogućnosti, prava i obaveze.
  • Cilj naših publikacija je da naši klijenti uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.
  • Već godinama uspešno sarađujemo sa brojnim stručnim saradnicima - autorima iz raznih pravnih i finansijskih oblasti, čije stručne tekstove obajvljujemo u našim publikacijama, a većina njih je iz Ministarstva finansija, ali i iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Inspekcije rada, Budžetske inspekcije, Državne revizorske istitucije, PIO, ostalih nadležnih inspekcija i drugih nadležnih organa... Potrudili smo se da među saradnike uvrstimo najveće stručnjake u našoj zemlji, kako bi naši klijenti, među prvima, saznali sve novine iz prve ruke, kako bi imali uvid u ispravno tumačenje i objašnjenje svih novina u propisima.
  • O aktuelnosti i pravovremenim informacijama naših izdanja, pored spoljnih saradnika, stara se i tim naših zaposlenih - visokokvalifikovanih računovođa, pravnika, ekonomista i IT stručnjaka, kako bi pomogli da ispravna zakonska rešenja, primenjena u praksi, vode ka uspešnim i efektivnim potezima naših klijenata.
  • Priručnici
    Tokom godina, kroz komunikaciju sa našim pretplatnicima, imali smo prilike da se upoznamo sa njihovim problemima u praksi, nedoumicama, greškama koje prave… Na osnovu tog iskustva, međusobne saradnje i naše želje da sve te njihove probleme rešimo, praktično je proizišla ova druga vrsta naših publikacija. Neprestano osluškujemo potrebe naših klijenata, ali i anticipiramo moguće probleme koji se mogu javiti u njihovom radu, i trudimo se da im obezbedimo rešenja – detaljnija, jasno objašnjena, a objedinjena na jednom mestu, i to u formi knjiga - Priručnika.
    Naše knjige obezbeđuju stručnu podršku i pomoć licima iz različitih profesionalnih grupa, odnosno, namenjene su najširem krugu privrednih subjekata, ali i javnom sektoru; poslodavcima, računovođama, revizorima, pravnicima, advokatima, direktorima škola i drugih ustanova, menadžerima i konsultantima u raznim oblastima, kao i zaposlenima u kadrovskim, finansijskim, pravnim i administrativnim službama...

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.