Časopisi - periodične publikacije

Kompanija Rezon Media Grup publikuje periodična i monografska stručna štampana izdanja - edicija Priručnici.

Pogledajte više
  • Sva naša periodična i monografska izdanja su praktično usmerena, aktuelna i sadrže vrlo korisna i kvalitetna stručna objašnjenja o primeni propisa, data od strane vodećih stručnjaka u različitim oblastima. Kvalitet i pouzdanost svih naših časopisa i Priručnika potvrđuju i naši brojni zadovoljni klijenti, od kojih su mnogi uz nas već čitavu deceniju! U našim stručnim izdanjima se ne navode samo izmene u propisima, već se pružaju i stručna objašnjenja sa komentarima, primerima iz prakse, savetima, odgovorima na pitanja, praktičnim prilozima... a ujedno ukazuju i kako promene u propisima utiču na rad naših klijenata, na njihove profesionalne odgovornosti, mogućnosti, prava i obaveze.
  • Cilj naših publikacija je da naši klijenti uvek na vreme budu upoznati sa njihovim pravima i obavezama, sa mogućnostima i potencijalnim opasnostima, kako bi mogli pravilno, uspešno i sigurno da posluju i idu u korak sa promenama.
  • Već godinama uspešno sarađujemo sa brojnim stručnim saradnicima - autorima iz raznih pravnih i finansijskih oblasti, čije stručne tekstove obajvljujemo u našim publikacijama, a većina njih je iz Ministarstva finansija, ali i iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Inspekcije rada, Budžetske inspekcije, Državne revizorske istitucije, PIO, ostalih nadležnih inspekcija i drugih nadležnih organa... Potrudili smo se da među saradnike uvrstimo najveće stručnjake u našoj zemlji, kako bi naši klijenti, među prvima, saznali sve novine iz prve ruke, kako bi imali uvid u ispravno tumačenje i objašnjenje svih novina u propisima.
  • O aktuelnosti i pravovremenim informacijama naših izdanja, pored spoljnih saradnika, stara se i tim naših zaposlenih - visokokvalifikovanih računovođa, pravnika, ekonomista i IT stručnjaka, kako bi pomogli da ispravna zakonska rešenja, primenjena u praksi, vode ka uspešnim i efektivnim potezima naših klijenata.
  • Časopisi
    U cilju obezbeđivanja aktuelnih i kompleksnih stručnih informacija, koje su zaista neophodne u današnje vreme svakodnevnih promena, Rezon Media Grup izdaje periodične stručne publikacije namenjene računovođama, revizorima, poslodavcima, pravnicima, menadžerima i konsultantima u raznim oblastima, kao i zaposlenima u kadrovskim, finansijskim, pravnim i administrativnim službama... Kroz stručna objašnjenja sa komentarima, primerima iz prakse, savetima, odgovorima na pitanja... naši stručni saradnici iz odgovarajućih ministarstava pomažu našim pretplatnicima da razumeju i primene u praksi važeće propise, kako bi obezbedili da njihovo poslovanje, odnosno funkcionisanje bude uvek usklađeno sa normativnom regulativom.
    Naši časopisi već godinama olakšavaju poslovanje brojnim našim pretplatnicima iz različitih oblasti privrede, nezavisno od njihove veličine i oblika organizovanja, uključujući i nedobitne organizacije, javni sektor, korisnike javnih sredstava...

 


Prosvetni magazin
Stručna periodična publikacija

Računovodstvo i porezi
Stručna periodična publikacija

Sve inspekcije na dlanu
Stručna periodična publikacija

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.