Ažurirana Specifikacija API koja se odnosi na PDV - važi počev za SEF verziju 3.3

11.04.2023

Sistem elektronskih faktura biće ažuriran novom verzijom 3.3 koja, pored ostalog, sadrži izmene u vezi sa evidentiranjem poreza na dodatu vrednost.

Shodno specificiranim izmenama, potrebno je prilagoditi informacione sisteme koji se integrišu sa Sistemom elektronskih faktura koristeći aplikativni interfejs za neposredan pristup (API).

Ažurirana dokumentacija koja se odnosi na evidenciju PDV, tj. Ažurirana specifikacija aplikativnog interfejsa za neposredan pristup Sistemu elektronskih faktura koja se odnosi na evidenciju PDV (važi od SEF verzije 3.3) dostupna je korisnicima našeg sajta e-fakture.info.

 

Napominjemo:

Navedeni dokumenti se nalaze na našem sajtu: e-fakture.info kojem mogu pristupiti svi kupci naša dva Priručnika (pogledajte u nastavku).

 

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“.

- S druge strane, naš Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto.

● Informacije o tome kako da postanete korisnik našeg sajta www.e-fakture.info možete saznati na ovom sajtu (RezonSrbija.rs), ili nas možete kontaktirati.

 


Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.