rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • May. 26
  • 12:48

Komentari Predloga zakona o računovodstvu i Predloga zakona o reviziji

19.09.2019

 Na našim elektronskim priručnicima – CD-u za Računovođe i CD-u za Poslodavce, kao i u njihovim on-line (internet) verzijama, objavili smo stručne tekstove:

- Komentar Predloga zakona o računovodstvu, kao i

- Komentar Predloga zakona o reviziji.

Takođe, navedene tekstove, pored ostalog, objavićemo i u najnovijem, oktobarskom broju časopisa „Računovodstvo i porezi“ – br. 169.

 

Reč je o novim zakonima, koji uvode više značajnih novina u računovodstvenu praksu.

 

Napominjemo da je autor ovih tekstova naš stručni saradnik Aleksandar Janjušević, šef Odseka za računovodstvo i reviziju, Sektora za finansijski sistem u Ministarstvu finansija – koji je jedna od ključnih osoba koje su učestvovale u izradi nacrta i predloga ovih zakona.

Dakle, kod nas možete, među prvima, saznati sve novine iz prve ruke, i što je možda još važnije, imate uvid u ispravno tumačenje i objašnjenje svih novina u oba zakona.

 

Podsećamo, pored štampanog izdanja časopisa „Računovodstvo i porezi“, pretplatnici na ovu našu publikaciju imaju mogućnost preuzimanja i WEB izdanja ovog časopisa.

U slučaju da se neke odredbe Predloga ovih zakona u međuvremenu izmene, naši pretplatnici će biti među privima koji će za to saznati, tj. moći ćete o tome blagovremeno da se informišete, kako u dopuni WEB izdanja oktobarskog broja, tako i na našem sajtu.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.