Ministarstvo finansija i Poreska uprava ažurirali svoje Informatore o radu

08.09.2022

Ministarstvo finansija R.Srbije je, 31.8.2022. god., objavilo svoj ažurirani Informator o radu - pogledajte klikom na ovaj link.

 

Obaveštavamo sve poreske obveznike da je i Poreska uprava RS, takođe 31.8.2022. god., ažirirala svoj Informator o radu, koji je objavila 6.9.2022. god. - pogledajte klikom na ovaj link.

(Ovaj informator možete preuzeti sa sajta Poreske uprave (http://www.poreskauprava.gov.rs), u delu: Aktuelnosti > Aktuelno > Informator o radu Poreske uprave Republike Srbije.)

 

Inače, oba Informatora se nalaze na našem sajtu: e-fakture.info kojem mogu pristupiti svi kupci naša dva Priručnika (pogledajte u nastavku).

Podsećamo:

- Sve u vezi sa PDV-om, e-fiskalizacijom i e-fakturama, uključujući i sve važeće propise, prenosimo na sajtu: e-fakture.info – koji prati naš Priručnik „PDV, fiskalizacija i e-fakture“.

- S druge strane, naš najnoviji Priručnik „E-fiskalizacija – bez problema u praksi“, predstavlja prvu zbirku rešenja za probleme u praksi koji su se već javili u vezi sa novim modelom fiskalizacije. Kupcima ovog Priručnika, takođe, je obezbeđen i pristup sajtu: e-fakture.info . Pri tom, napominjemo, rešenja za probleme iz prakse koji su dati u ovom Priručniku, ne nalaze se na pomenutom sajtu, niti u Priručniku „PDV, fiskalizacija i e-fakture“, i obrnuto.

 


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2023. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.