rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Sep. 23
  • 12:00

Objavljene Smernice za pripremu konkursne dokumentacije i pripremu e-ponude na portalu javnih nabavki

07.09.2020

Obaveštavamo sve učesnike u postupcima javnih nabavki da je Kancelarija za javne nabavke krajem avgusta pripremila Smernice za pripremu konkursne dokumentacije i pripremu e-ponude na Portalu javnih nabavki, a u cilju pružanja pomoći naručiocima i privrednim subjektima prilikom sprovođenja, odnosno učešća u postupcima javnih nabavki.
 

Podsećamo, Kancelarija za javne nabavke, shodno ovlašćenjima propisanim članom 179. Zakona o javnim nabavkama („Sl. glasnik RS“, br. 91/19), između ostalog, priprema i smernice u oblasti javnih nabavki.

Ove smernice pomažu naručiocima prilikom pripreme konkursne dokumentacije, odnosno privrednim subjektima prilikom pripreme e-ponude i to, u pogledu sledećih dokumenata, odnosno obrazaca:

- Kriterijumi za kvalitativni izbor privrednog subjekta;

- Kriterijumi za dodelu ugovora;

- Obrazac ponude;

- Obrazac strukture ponuđene cene;

- Model ugovora i

- Drugi dokument.

 

Smernice će biti dostupne svim pretplatnicima na naše elektronske priručnike koji, pored ostalog, obrađuju i teme javnih nabavki, kao što su: CD za Računovođe, CD za Poslodavce, CD za Direktore školskih i predškolskih ustanova, CD za Budžetske korisnike, i dr.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.