rezon media grup srbija

stručne publikacije

 

  • Jun. 05
  • 20:59

Od 11. maja otvoreni šalteri APR-a za rad sa strankama

12.05.2020

Od ponedelјka, 11. maja 2020. god., Agencija za privredne registre (APR) je nastavila rad sa strankama putem šaltera u sedištu APR-a u Beogradu (Brankova 25) i organizacionim jedinicama, u vremenu od 9 do 15 časova.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama APR-a, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere koje su donete u funkciji sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, uz obezbeđivanje uslova za nesmetano obavlјanje poslova iz nadležnosti APR-a, uz poštovanje mera bezbednosti i zdravlјa na radu.

Osim šaltera, na kojima korisnici lično mogu predati zahteve i preuzeti rešenja i ostala akta APR-a, otvoreni su i šalteri pošte, koji su i ranije radili u prostorijama APR-a.

Broj prisutnih stranaka u šalter sali APR-a je ograničen, tako što je kretanje korisnika organizovano u skladu sa preventivnim merama, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

 

Takođe, od 11. maja radi i arhiva APR-a, gde se izdaju potvrde, kopije dokumenata i prepisi rešenja, kao i info pult, na kojem se pružaju informacije korisnicima.

 

Osim ličnim putem, registracione prijave, zahtevi i dokumentacija, u papirnoj formi, mogu se i dalјe slati putem pošte na adresu Agencije u Beogradu, ili na adresu najbliže organizacione jedinice APR-a.

 

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavlјene su na stranici Registri, na sajtu APR-a.

Pravna pomoć će nastaviti da se pruža elektronskim putem, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u prostorijama APR-a, a pitanja se mogu upućivati mejlom, na adrese koje su objavlјene na stranici Kontakti, na sajtu APR-a.


Dizajn i izrada sajta Creative Web

2017. Sva prava zadržana. RezonSrbija.rs
Member of Radika Verlag

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.